Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Έπαθλο 1.000 ευρώ σε αριστούχο Αγρινιώτη μαθητή από συνταξιούχο δάσκαλο!

Εισήχθη πρώτος από την περιοχή στο παιδαγωγικό Πάτρας
Τρείς χρονιές το χρηματικό έπαθλο πήγε σε μαθητές του 2ου ΓΕΛ Αγρινίου  
Στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η βράβευση του πρώην μαθητή του 2ου ΓΕΛ Αγρινίου Αριστείδη Κατσιμάρδου που εισήχθη πρώτος από την Αιτωλοακαρνανία στην Παιδαγωγική Ακαδημία, στο τμήμα της επιλογή του, στην Πάτρα! Βέβαια, εκτός της βράβευσης ο μαθητής και πλέον φοιτητής πήρε και χρηματικό βραβείο – έπαθλο 1.000 ευρώ από συνταξιούχο δάσκαλο, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια με άκρα μυστικότητα και μέσω της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να μην γνωστοποιηθεί το όνομα του, δίνει σε όποιον μαθητή εισαχθεί πρώτος στην Παιδαγωγική Ακαδημία από την Αιτωλοακαρνανία, το συγκεκριμένο χρηματικό έπαθλο!.....

Τα τρία συναπτά χρόνια που ο εν λόγω ανώνυμος συνταξιούχος δάσκαλος «θεσμοθέτησε» τα 1.000 ευρώ ως χρηματικό έπαθλο στον πρώτο εισαχθέντα Αιτωλοακαρνάνα σε τμήμα της Παιδαγωγικής Ακαδημίας, τα χρήματα «πήγαν» σε μαθητές του 2ο ΓΕΛ Αγρινίου!

Η Υποδιευθύντρια 2ου ΓΕΛ Αγρινίου Πανωραία Κόκκαλη
Η Υποδιευθύντρια του σχολείου Πανωραία Κόκκαλη δήλωσε στη «Σ» πως: «ο μαθητής μας Αριστοτέλης Κατσιμάρδος πήρε 1.000 ευρώ από ανώνυμο δάσκαλο που δεν επιθυμεί να μαθευτεί το όνομά του, διότι ήταν ο πρώτος στο νομό, συγκέντρωσε τα περισσότερα μόρια για την εισαγωγή του στην Παιδαγωγική Ακαδημία. Για τρίτη συνεχή χρονιά μαθητής από το σχολείο μας παίρνει το έπαθλο αυτό των 1.000 ευρώ. Το χρηματικό αυτό έπαθλο υφίσταται για τρία χρόνια, όσα χρόνια δηλαδή κερδίζουν το βραβείο μαθητές μας. Ο ανώνυμος δάσκαλος στέλνει κάθε χρόνο τα χρήματα σε φάκελο μέσω της Διεύθυνσης. Τα μόρια που συγκέντρωσε ο Αριστοτέλης Κατσιμάρδος και εισήχθη πρώτος από την Αιτωλοακαρνανία στην Παιδαγωγική Ακαδημία έφτασαν τα 17.434 και αισθάνθηκε βέβαια μεγάλη χαρά. Στην επιστολή του, ο συνταξιούχος δάσκαλος που προσφέρει τα χρήματα, αναφέρει πως με τον τρόπο αυτό θέλει να τιμήσει το επάγγελμα και κυρίως το λειτούργημα που ασκεί ο δάσκαλος. Οι προηγούμενοι δύο μαθητές του σχολείου μας που πήραν το χρηματικό έπαθλο ήταν το 2014 η Ιωάννα Μωραΐτη που εισήχθη στην Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, το 2015 η Σπυριδούλα Τσεκούρα που εισήχθη στο τμήμα των Ιωαννίνων και φέτος ο Αριστοτέλης Κατσιμάρδος που εισήχθη στην Παιδαγωγική Ακαδημία στην Πάτρα. Η χαρά μας είναι μεγάλη που το σχολείο μας, το 2ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου, για τρίτη χρονιά κερδίζει το βραβείο αυτό. Φέτος το σχολείο μας κατέγραψε πολλές επιτυχίες, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών μας πέρασε στις σχολές που επιθυμούσε. Είναι ότι καλύτερο μπορεί να «γευτεί» ο κάθε δάσκαλος και κυρίως είναι ότι καλύτερο για τους μαθητές που βλέπουν πως οι κόποι τους απέδωσαν και κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους».

Κων/νος Χονδρός  για την εφημερίδα «Συνείδηση» 
sinidisi
Δημοσίευση από XIROMERONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου